Ofte stillede spørgsmål

Virker NemBedemand på min computer? Hvad har NemBedemand brug for?

NemBedemand kan køre på alle computere, både Windows og Mac. Det kræver blot en browser (som fx Internet Explorer, Firefox eller Safari). Man skal dog være tilsluttet internettet for at kunne bruge NemBedemand.

Ingen installation kræves.

Smartphone og iPads kan gøre brug af den fulde funktionalitet i NemBedemand.

 

Kan man være flere på samtidig?

Ja, både på regnskabs- og bedemandssystemet kan man være flere på samtidig. Der er heller ingen begrænsinger på hvor mange brugere i opretter.

 

 

Hvorfor skal jeg betale et månedligt abonnement?

I prisen indgår selvfølgelig leje af selve systemet, men også udgifter til servere, datalagring og backup. Vi sørger for at holde serverene tilgængelige hele tiden (vi garanterer en oppetid på 99,99%), samt regelmæssig udskiftning af hardware, så vi undgår nedbrud der ellers vil forstyrre jeres forretning. Derudover får man løbende opdateringer på systemet.

Lægger man udgifter sammen en enkelt bedemand skal bruge på udstyr, strøm, backup og tid på at vedligholde et system selv, kan det bedre betale sig at putte løsningen "ud i skyen". På den måde slipper I for bekymringerne og skal kun bruge tiden på jeres kunder.

 

Der er noget systemet ikke kan!

Så laver vi det til dig! Selvfølgelig indenfor rimelighedens grænser, men vi strækker os meget langt for at gøre alle helt tilfredse.

 

 

Jeg synes systemet kan en masse ting jeg ikke har brug for?

Man kan slå funktioner til og fra under indstillinger. Ikke to bedemænd er ens, derfor kan man skræddersy systemet. Det er dog vores erfaring, at når man har taget det i brug, er der flere og flere ting man slår til igen.

 

Hvorfor er regnskabs- og bedemandssystemet to forskellige systemer?

Hvis et system skal kunne begge dele, indeholder de begge to en masse information som ikke er relevant for det andet. Det giver en forvirrende brugerflade - derudover er det ikke alle ansatte der behøver adgang til regnskabssystemet. Vores system er adgangs- og funktionsdifferentieret både på bedemands- og regnskabssystemet, dvs. man fx kan give brugere meget begrænset adgang til netop den ting de skal kunne. Fx at indtaste bilag i regnskabssystemet, eller kun have adgang til egen-oprettede sager i bedemandssystemet. Selvom det lyder besværligt - er det faktiskt nemt!

 

Hvordan kan I udregne markedsandele i de forskellige sogne?

Vi indsamler data fra både CPR-registeret og Danmarks Statistik og sammenfletter det med den enkelte bedemands sager. For at få informationer tilbage i tiden, kræves det blot at gamle sager lægges ind i systemet, på den måde kan systemet give statistik for hvordan markedsandele har set ud historisk. Det koster ikke ekstra.

 

 

Det lyder altsammen meget godt, men hvad med mine historiske data fra mit eksisterende system?

Dem lægger vi ind i NemBedemand - uden beregning. Og skulle du på et tidspunkt vælge at forlade os, giver vi dig naturligvis et digitalt udtræk af dine data, som du kan tage med dig igen. Også uden beregning.