Nem Bedemand

NemBedemand er et enkelt, men omfattende system til bedemænd og begravelsesforretninger. Vi hjælper på at håndtere alle facetter af din forretning.

NemBedemand er udviklet i tæt samarbejde med bedemænd og ikke to bedemænd arbejder ens, og derfor kan systemet nemt tilpasses den enkelte forretning.

Vil du se nogle billeder af systemet, så Se det i aktion!

NemBedemand kan tilgås alle steder fra og kræver ikke andet software end den browser du normalt bruger til at gå på internettet med. Og fordi det er udviklet på en moderne web-platform, har du fuld funktionalitet alle steder - sågar også fra din telefon!

Læs mere om hvad det kan her: Hvad kan det?

Kontakt os og hør nærmere på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Prøv det

Du er velkommen til at prøve NemBedemand gratis i 30 dage. I den periode kan du i ro og mag afprøve og se om NemBedemand er noget for dig og din forretning.

Du har fuld frihed til at indberette til Kirkeministeriet, Udbetaling Danmark, Sygeforsikringen eller nogle af de andre integrationer vi har. 

Læs mere: Prøv det

Det mener kunderne

"Det eneste vi fortryder er, at vi ikke skiftede til NemBedemand noget før"

Ødegaard Begravelser, Herning

  

"Jeg kan slet ikke forestille mig, at skulle arbejder uden NemBedemand"

Vedbæk Begravelser, Vedbæk

 

"Selvom vi har været glade fra start, er systemet blevet bedre

og bedre i de 5 år vi har haft det. Vi er meget tilfredse."

Bedemand Annette Bøgh, Slagelse

Samtale App

Med vores "Samtale App" har vi forenklet nogle af de processer bedemanden skal igennem under en samtale. Man kan bruge app'en til at gennemføre en komplet samtale, eller blot de dele man ønsker. 


- Fremvisning af produkter

- CPR opslag

- Underskrift på fuldmagt

- Generere tilbud

- Annonce-generering

- og meget mere...

 

Kontakt os for at høre nærmere!